Zakelijk

Bent u op zoek naar een duurzame mobiele unit voor uw bedrijf? Wilt u graag een kant en klare unit die u kunt inzetten als winkel, horeca gelegenheid of kantoor? De prefab units van Cube Homes zijn volledig gemaakt van duurzaam hout en worden binnen 8 tot 10 weken op uw locatie geleverd. Volledig op maat gemaakt op basis van uw wensen en welke mee kan groeien met uw bedrijf.

Kantoor en vergaderen

Bent u op zoek naar een mobiele kantoor-of vergaderruimte? Wilt u graag werken in een duurzaam gebouwd concept dat voldoet aan al uw zakelijke wensen? Cube Homes biedt mobiele kantoor units gemaakt van duurzaam hout voor een zakelijke ruimte op maat. Aan de hand van uw wensen creëren wij uw kantoor of vergaderlocatie met een uniek design.  

 

Horeca en Retail

Wilt u graag een winkel of horeca gelegenheid op een bijzondere plek creëren? Bent u op zoek naar een mobiele unit voor uw bedrijf? Cube Homes biedt volledig op maat gemaakte prefab units voor zakelijke doeleinden, zoals een kapsalon, kledingwinkel of koffietentje. Onze mobiele units zijn gemaakt van duurzaam hout en geschikt voor verschillende soorten bedrijven in de retail en horeca en bieden een uniek design.