Het bestelproces

Vanaf het moment dat we samen om tafel gaan om plannen te maken voor jouw droomcube, hanteren we vijf fases.

1. DE OFFERTE (1-4 weken)  

De eerste stap is om jouw wensen te vertalen naar een tekening en bijbehorende offerte. De stappen binnen deze fase:

Stap 1
We starten met een eerste kennismaking. Dit doen we meestal op onze werkplaats in Swalmen (Limburg), want hier kunnen we je alles laten zien en uitleggen over de CUBE en de bouwwijze. We noteren jouw wensen en stellen aanvullende vragen.

Stap 2
Als we samen scherp hebben hoe jouw CUBE er uit gaat zien, maken we een eerste 3D ontwerp en de offerte. Soms is er nog veel onduidelijk en is een extra afspraak nodig.

Stap 3
Na een eventuele aanpassingsronde op de 3D tekening ontvang je van ons gedetailleerde tekeningen.

Stap 4
Met deze tekeningen kun je een vergunning aanvragen of melding doen bij de gemeente. De offerte kan behulpzaam zijn bij de aanvraag van een hypotheek of andere vorm van lening.

Stap 5
Als alles naar wens is kun je de offerte online accorderen. Die link ontvang je automatisch bij de offerte.

2. VERGUNNING- EN FINANCIERING

De duur van deze fase is voor iedereen verschillend. Dit is afhankelijk van de vergunning- of financieringsaanvraag.

3. BESTELLEN (3-4 weken)

Na akkoord op de offerte bestellen we alle materialen. Veel is maatwerk, zoals de kozijnen en het hout voor het frame. In deze fase bepalen we ook samen de materialen en kleuren voor de keuken, badkamer en vloer.

4. BOUWEN (4-8 weken)  

De gemiddelde bouwtijd van een CUBE is 4 tot 8 weken. De exacte bouwtijd is afhankelijk van de grootte en de afwerking van jouw CUBE en de drukte op onze werkplaats. Hier kunnen we bij het maken van de offerte al duidelijkheid over geven. Heb je haast, bijvoorbeeld omdat je eigen woning verkocht is, geef dit dan tijdens onze eerste afspraak aan.

5. OPLEVERING

De CUBE wordt helemaal af (Turn-key) geplaatst op een locatie naar keuze. Voorzien van keuken, badkamer, toilet, warmteboiler en verwarmings- of klimaatsysteem. Helemaal klaar om ingericht te worden.

Wat moet je zelf regelen?
Het enige wat je zelf moet regelen is een vlakke en waterpas ondergrond en de aanvoer van nutsvoorzieningen. We adviseren om de ondergrond te voorzien van tenminste twee stroken korrelmix (40cm breed x de lenge van je CUBE x 20cm diep). Deze dienen waterpas te zijn en ter hoogte van het maaiveld. Wij zorgen voor betontegels en rubbers voor het plaatsen van de woning. Het grondwerk zoals de voedingskabel voor stroom- en glasvezelaansluiting, wateraansluiting en rioolaansluiting dient te zijn aangelegd. Wij plaatsen de woning en sluiten deze aan op elektra, water en riool.

Onze visie

Het CUBE team

Duurzaamheid

Bouwen met hout

Onze werkplaats

Vacatures