Wonen

Wilt u graag wonen in een duurzame woning met een uniek design? Bent u op zoek naar een mobiele woning die u flexibel op maat kunt laten bouwen als vakantiewoning, mantelzorg woning of woonark? De woon units van Cube Homes zijn volledig gemaakt van duurzaam hout en worden prefab op uw locatie geleverd. U kunt zelf uw eigen afmetingen kiezen en alles is mogelijk van een volledige glaspui tot openslaande deuren. En wilt u graag de ruimte op het dak benutten voor een dakterras? Ook dat kan met de woon units van Cube Homes die u zowel tijdelijk als permanent in gebruik kunt nemen.

 

Vakantiewoning

Bent u op zoek naar een mobiele vakantiewoning? Wilt u genieten van het buitenleven waar u maar wilt en op een duurzame manier? Cube Homes biedt mobiele chalets gemaakt van duurzaam hout voor een vakantiewoning op maat. Aan de hand van uw wensen creëren wij uw vakantiewoning met een uniek design. En wilt u na een tijdje verhuizen naar een andere locatie? Geen probleem. De Cube Homes verplaatst u makkelijk mee naar uw nieuwe adres.

 

Mantelzorg woning

Bent u op zoek naar een mobiele mantelzorg woning? Wilt u graag blijven wonen op een voor u vertrouwde plek met alle gemakken voorzien? Cube Homes biedt mobiele mantelzorg woningen gemaakt van duurzaam hout voor een woning op maat. Aan de hand van uw zorgwensen creëren wij uw ‘thuis’ met een uniek design. Mocht u de mantelzorg woning door omstandigheden willen verkopen, dan is dit geen probleem. De woning is door de lange levensduur eenvoudig te verplaatsen en her te gebruiken.

 

Tiny house

Bent u op zoek naar een tiny house? Wilt u graag minimalistisch en zelfvoorzienend wonen op een bijzondere plek in de natuur? Of wilt u niet vastgebonden zijn aan een plek, maar de vrijheid opzoeken waar u maar wilt? Cube Homes biedt unieke tiny houses gemaakt van duurzaam hout. Aan de hand van uw woonwensen creëren wij voor u een bijzonder huis dat is voorzien van alle gemakken. Ben t uzelf creatief en wilt u graag de woning zelf inrichten met ruimtebesparende oplossingen? Ook dan helpen we u graag.